De fire trin

Som leder er din opgave at spille dine medarbejdere gode, og det behøver ikke være videnskab på højt niveau. Der er kun fire ting, du behøver at vide noget om:

  • Hvem er jeg – hvem er du?
  • Teamudvikling
  • Sociale relationer
  • Konflikthåndtering

ledelse

Hvem er jeg – hvem er du?
Ledere er forskellige og medarbejdere er forskellige. Når du kender dels din egen dels medarbejdernes typologi, ved du hvorfor dine medarbejdere reagerer, som de gør. Derfor kan du begynde at skabe resultater. Vi arbejder med Garuda til at bestemme typologier.

Teamudvikling
Det er ikke tilfældigt, når et team performer højt. Når du ved noget om teamudvikling, kan du begynde at få dine medarbejdere til at arbejde efter fælles mål. Vi arbejder med teorier om High Performance Team i praksis.

Sociale relationer
Virkeligheden er en social konstruktion. Den bliver skabt af mennesker og de relationer, som vi har med hinanden. Vi arbejder med teorierne om Social Konstruktivisme i praksis og du får værktøjer til at spille medarbejderne gode.

Konflikthåndtering
Konflikter er en naturlig del af en arbejdsdag, og de er kun et problem, hvis du som leder ikke formår at løse dem. Når du forstår, hvordan en konflikt udvikler sig, kan du tage den i opløbet og vende den til noget positivt.

Sådan kan du bruge Christian Jensen

Kontakt mig og fortæl om dine udfordringer med ledelse og organisation – så finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed:

  • Foredrag om ledelse og organisation.
  • Kursusdag med udgangspunkt i et tema skræddersyet til egne problemstillinger.
  • Længerevarende forløb med konkret træning i virksomheden.

Tlf. 29 93 19 04
christian@konsulentcj.dk

Få gratis e-bog
Klik her og hent dit eksemplar af min e-bog om ledelse, samarbejde og personlig udvikling: Er alle med?