#1 – Det kan være lærerigt at kvaje sig

 

konsulentcj

Hos Konsulentfirmaet Christian Jensen arbejder vi med organisationsudvikling. Dette gør vi på mange måder og på mange niveauer. Vi har gjort det i mange år, så intet nyt under solen på det punkt.

Men som noget nyt har vi et knaldgodt tilbud til dig, som modtager af vores nyhedsbrev.

Men først en historie fra DET VIRKELIGE LIV

For et par måneder siden udlovede vi vores E-Bog ”Er alle med?” helt gratis via vores LinkedIn profiler.

Vi havde INGEN ide om hvad der derefter ventede os.

Vi blev lagt ned af mere end 250.000 visninger – og den tæller stadig. Vi har udsendt tusindvis af bøger – og vi sender stadig. Vi har fået kontakter nok til de næste mange år – og vi får stadig flere. TAK!

Dette syntes vi faktisk er ret fedt, også selvom det har givet rigtig mange sene arbejdstimer.

MEN vi skriver ikke dette fordi vi gerne vil blære os, men fordi vi har set, at der er et kæmpe behov for udviklingen af ledere rundt omkring i såvel de små som i de store virksomheder – og DET vil vi gerne gøre noget ved, og det KAN vi gøre noget ved. Ledelse er en særlig disciplin.

Om vores NYHEDSBREVE

Vi har derfor besluttet at sætte gang i en stribe nyhedsbreve (som du modtager fordi du med stor sandsynlighed har rekvireret vores E-bog).

Vi håber selvfølgelig at du allerede har læst bogen, og at du har fundet god inspiration.

Vores fremtidige nyhedsbreve vil også indeholde gode råd og bulletpoints du som leder kan bruge i din dagligdag til, at forbedre dine resultater og dit personlige lederskab – det er helt gratis.

Vind et LEDERKURSUS

I det næste nyhedsbrev vil vi derudover også udlove en gratis plads, på et af vores lederkurser i efteråret.

Den heldige vinder kan frit vælge mellem en plads på ”Bevidst personaleledelse” eller ”IRONMIND” kurset, som løber hen over efteråret med både teoretiske og praktiske dage.

Vi kommer også til, at køre intensive forløb i blandt andet Barcelona – men mere om det senere.

Find mere INSPIRATION

På vores hjemmeside kan du læse mere om indholdet af kurserne under fanen ”ÅBNE KURSER”.

Du kan naturligvis også finde inspiration, hvis du i jeres organisation ønsker at arbejde med trivsel, samarbejde, effektivitet, relationer eller noget helt femte.

Besøg os på www.konsulentcj.dk eller giv os et kald, hvis du ønsker et uforpligtende møde og indspark til hvad vi kan gøre i jeres organisation.

De bedste hilsner
Christian & Kuno